Wedstrijd updates deNieuweVispas

29-01-2016: WEDSTRIJDUPDATE DENIEUWEVISPAS 12: HET GAAT DOOR!!

Het wordt snoekweer! Wij zien jullie 30-1-2016 uiterlijk 7:30 onder de zijlbrug, leiderdorp.

 

27-01-2016: WEDSTRIJDUPDATE DENIEUWEVISPAS 11: HET WEER

Mannen van Eer. Zoals het er nu uit ziet wordt het Oud Hollandsch snoekweer. Volgens de weersvoorspellingen van donderdagavond start de wedstrijd met 5 bf, en zakt rond 10.00 uur naar 4 bf. Houdt rekening met regen. Denk dus aan droge kleding.

MET DEZE WEERSVOORSPELLING IS ER NOG GEEN REDEN OM DE WEDSTRIJD TE VERZETTEN.

We zitten er wel bovenop. Vrijdagochtend 29 januari voor 10.00 uur zal de weersvoorspelling bepalend zijn voor onze definitieve beslissing om de wedstrijd te laten plaatsvinden of te verzetten.

weer 30 januari

weer 30 januari

27-01-2016: WEDSTRIJDUPDATE DENIEUWEVISPAS 10: HET WEER

Vanwege de verschillende weersvoorspellingen op de landelijke en lokale online weersmedia is het nog niet helemaal duidelijk of de wedstrijd doorgaat. Wij willen de weerberichten tot vrijdagochtend 10.00 uur in de ochtend volgend. Morgenochtend om 10.00 uur zullen wij dan ook via facebook en onze website www.vinnig.nl melden of de wedstrijd wordt verzet.

13-01-2016 WEDSTRIJDUPDATE DENIEUWEVISPAS 6: VANGSTEN

Beste Mannen en Vrouwen van eer. De afgelopen weken zijn van diverse deelnemers en bevriende vissers berichten binnengekomen over het wedstrijdwater. Er wordt redelijke aantallen snoek gevangen. Het betreft veel 60’ers en 70’ers met een aantal uitschieters naar 90 en meter+ Als het zachte weer aanhoud en er niet te lange koude-periode’s komen, verwachten we dat er net als vorig jaar goed gevangen zal worden.

13-12-2015 WEDSTRIJDUPDATE DENIEUWEVISPAS 5: SPONSOREN

De Sponsoren van de 5e editie “deNieuwevispas 2016″ zijn bekend. Het geeft ons als organisatoren voldoening te zien dat al onze sponsoren er vanaf het eerste uur bij zijn, ons ieder jaar weer blijven sponsoren met geweldige prijzen en dat we ieder jaar ook weer nieuwe sponsoren mogen verwelkomen.

“deNieuweVispas 2016″ wordt gesponsord door:
– PikeXL
– Next Level Fishing
– Abu Garcia
– Berkley
– Fox Rage
– Hengelsport Leiden
– The Hotspot Fishing
– Sam’s Hengelsporthuis
– Hengel Discount Gigant
– Hengelsporthuis Henk Teunissen

Ook zijn de wedstrijdvergunningen dit jaar weer kosteloos verstrekt door:
– Leidse Hengelaarsbond
– Sportvisserij MidWest Nederland
– Hengelsportvereniging De Leede

Wij willen de Leidse Hengelaarsbond nog extra bedanken voor het beschikbaar stellen van hun clubhuis, waar de prijsuitreiking en het Captains Diner zal plaatshebben.

 

30-11-2015 WEDSTRIJDUPDATE DENIEUWEVISPAS 4: TRAILEREN

We hebben van verschillende deelnemers vragen gehad over trailerplekken.
Vijf minuten varenvan het startpunt is er een trailerplek.Volg deze link voor de locatie http://vinnig.nl/trailerhelling/
Voor andere trailerlocaties, ga naar www.trailerhelling.com Zoek op President Kennedylaan in Oegstgeest of Zijldijk Warmond.

28-11-2015 WEDSTRIJDUPDATE: OVERNACHTEN?

We zien dat ook dit jaar weer de teams vanuit het hele land komen. We hebben aanmeldingen uit Friesland, Flevoland, Utrecht, Overijssel en van over de landsgrenzen.

Mocht je je willen inschrijven en kom je van ver. Overnachten is geen enkel probleem. De prijsuitreiking wordt gehouden bij de Leidse Hengelaarsbond. Het Bastion Motel ligt daar 30 meter vandaan. Er is parkeergelegenheid voor boot en trailer voor de deur. Voor voordelige boekingen volg deze link. Op 30 januari vanaf € 55 voor een tweepersoonskamer.

http://www.booking.com/hotel/nl/bastionleiden.nl.html…

Op het wedstrijdwater

Op het wedstrijdwater

 

26-11-2015 WEDSTRIJDUPDATE : DE INSCHRIJVING GAAT GOED

Het gaat goed met de inschrijvingen. Hadden we verleden jaar 1 team uit het buitenland. Voor de 5e editie van deNieuweVispas hebben al drie buitenlandse teams ingeschreven. Twee uit Duitsland en één uit Vlaanderen.

Het doet ons goed om te zien dat de wedstrijd steeds breder wordt gewaardeerd.

Wil je je inschrijven of denk je erover na, wacht niet te lang… we zitten al op de helft van het aantal beschikbare plaatsen.