WEDSTRIJD UPDATES 2018

04 WEDSTRIJDUPDATE: VOOR DE LEKKERBEKKEN

Restaurant de Kromme Does in Hoogmade Centrum heeft een leuke actie voor de deelnemers van “deNieuweVispas” OP VERTOON VAN HET WEDSTRIJDLOGO, BIJ BESTEDING VAN 1 KOP KOFFIE MET APPELTAART, HET 2E KOPJE KOFFIE GRATIS.

VANAF 10.00 UUR GEOPEND

vinnig_snoek_snoeken_roofvis_danny_sin

03 WEDSTRIJDUPDATE: NOG ENKELE PLAATSEN

Wil je kans maken op de Raymarine Axiom 7 met Navionics waterkaarten t.w.v. € 1750 en de titel “Mannen van Eer 2018″ schrijf je dan uiterlijk woensdag in. Donderdagochtend is de inschrijving gesloten. Het wordt perfect snoekweer en er komen dikke vissen van het wedstrijdwater. Tot zaterdag aan de Zijldijk.

hans_ruigrok_vinnig_snoek_snoeken_roofvis_snoekbaars

klaas_102_snoek_snoeken_roofvis_vinnig

stephan_100_snoek_snoeken_roofvis_vinnig

02 WEDSTRIJDUPDATE: WEERSVERWACHTING

Mannen en Vrouwen van Eer… Het beloofd mooi weer te worden. Maximum temperaturen tot 7 graden, half bewolkt en een matige zuiderwind kracht 4. Perfect weer om aan “deNieuweVispas” mee te doen en die vangstlijsten vol te krijgen 

Tot Zaterdag aan de Zijldijk!!!

01_snoek_snoeken_roofvis_vinnig

19-01-2018 TRAILEREN

Er zijn dit jaar weer meerdere vragen binnengekomen over traileren. Traileren dichtbij de startlocatie kan op twee plekken.

1 Aan het einde Zijldijk bij de pont naar Kaageiland bij van Schie Watersport http://www.vanschiewatersport.nl Neem ruim van tevoren contact met ze op dat je komt traileren

2 Aan de Zijldijk ter hoogte van nr 39. Dit is een gratis helling alleen geschikt voor kanteltrailers https://www.trailerhelling.com/en/index.html?id=479

Tot de 27e Team Vinnig

01-10-2017 INSCHRIJVEN

De inschrijving voor deNieuweVispas 20218 start op maandag 13 november 2017. Surf naar www.vinnig.nl voor alle informatie.

 15-09-2017 RAYMARINE HOOFDSPONSOR

Raymarine en “deNieuweVispas” gaan de samenwerking met elkaar aan.  Als hoofdsponsor stelt Raymarine een fantastische eerste prijs beschikbaar.