Viswater en startlocatie Kaag en Braassem

Vissen in januari kan taai zijn. We hebben daarom gekozen voor een wedstrijd met een grote verscheidenheid aan wateren; Diepe kanalen, zandafgravingen, ringvaarten, zomersloten, bruggen en polders. Hier kan iedereen op zijn favoriete methode vissen… en is het op de ene stek niets, kun je het gewoon op een ander stek proberen zonder de mede deelnemers in de weg te zitten.

Start en finish

Het start en eindpunt is onder de Zijlbrug, ter hoogte van de Leidse Onderwijs Instelling (LOI). (zie de google map kaart op deze pagina) Voor vragen over de locatie mail naar info@vinnig.nl of bel naar 06 33 16 20 63.

De wedstrijd gaat om 8.00 uur van start. Zorg dat je uiterlijk om 7.30 uur onder de Zijlbrug aanwezig bent.

De wedstrijd sluit om 15.00 uur. Deelnemers worden dan weer onder de brug verwacht om hun vangstlijsen in te leveren aan de organisatie en een eerste camera controle uit te voeren. Om 17.00 uur begint de prijsuitreiking in de accomodatie van de Leidse Hengelaarsbond, Voorschoterweg 8-a, 2324NE Leiden. Op deze locatie is er ruime parkeergelegenheid voor boten en trailers.

Uiteraard wordt hier het bekende en geliefde Captains Diner van Petit Restaurant de Valk weer geserveerd.

De viswateren

Voor de volgende viswateren zijn wedstrijdvergunningen afgegeven.

– De Zijl vanaf de Zijlbrug richting de Kager Plassen
– Dwarswatering
– (Kromme) Does
– Paddegat / Wijde Aa
– Braassemermeer
– ‘t Joppe
– Gehele Kager Plassen
De wedstrijdleiding behoudt het recht om bij ijs en extreme weersomstandigheden de wedstrijddatum te verzetten. Indien u dan niet kan, krijgt u na  afmelding per telefoon of email, het inschrijfgeld terug. Afmeldingen dienen 48 uur van tevoren te worden doorgegeven.

waterkaart deNieuweVispas

waterkaart deNieuweVispas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>