Laatste snoeken voor de sluiting van het roofvisseizoen.

De laatste dagen.

Hieronder de foto’s van de laatste mooie snoeken die ik nog voor de sluiting had. Binnenkort weer een uitgebreid verslag van de eerste dagen van het nieuwe seizoen, Er werden enkele hele mooie snoeken gevangen. Dus hou de site in de gaten.

De laatste metersnoek.

Ik was nog een mooie avond met Dennis op pad, een van de laatste dagen van het seizoen. We hingen grote dode aasvissen onder de dobber en aan de  fireball. We kregen 3 aanbeten waarvan ik er 2 wist te verzilveren en Dennis er één van missloeg. De eerste was een lekkere dikke van 94cm en de tweede was al aan het paaien geweest, met 108 cm echt een pracht snoek.

94 cm lekker dik nog.

Prachtige snoek van 94cm op de fireball en nog lekker dik.

 

108cm kaag

108cm gevangen met een dikke voorn onder de dobber.

 

108 snoek. roofvis

Nog een keer omdat het de laatste metersnoek van het seizoen is.

dennisdrifter

Dennis maakte pracht driften die avond. Genieten.

 

Danny zonder vis.

Ook was ik nog een dag met Danny op pad. Natuurlijk de avond ervoor ouderwets doorgezakt, waardoor we half gaar op de boot zaten. Het was een hele taaie dag, ik kreeg slechts een aanbeet (op de dobber hengel). Gelukkig sloeg ik niet mis en ving de enige snoek van de dag, met 85cm toch een aardige vis.

85 met Danny

Een snoek van 85cm, daar moesten we het de hele dag mee doen.

danny ringvaart

Ook zonder vangst blijft Danny lachen.

 

De laatste avond.

De allerlaatste avond zijn we met 4 man (Stephan, Hans en Rutger en ik) sterk gaan doodaas vissen. Rodpod en dobbers met zoute vis werden te water gelaten. Gezellig biertje er bij en bijpraten met vrienden. We kregen 2 aanbeten waar ik de eerste van ving. Een leuke snoek van rond de 60-70cm had zich in mijn panharing vergist. Later op de avond was het Hans zijn dobber die de benen nam. Helaas sloeg Hans niet hard genoeg aan en zijn nieuwe Princesse hengeltje boog maar heel even krom, de snoek wist te ontkomen.

leiden snoek

Niet alle doodaas snoeken zijn groot.

 

gezelligheid

Gezelligheid en bijpraten. Ook zo kun je snoek vangen.

Klaas Hoogduin