Inschrijven roofviswedstijd 2019

P1000930De inschrijving voor deNieuweVispas 2019 is geopend!

Het betreft een wedstrijd op roofvis op non-profit basis. De wedstrijd wordt gehouden op zaterdag 16  februari. Deelnemen aan de wedstrijd kan door middel van inschrijving en kost € 60,- per koppel/boot. Je heb je recht op deelname aan de wedstrijd,  krijgt alle wedstrijdmaterialen zoals vangstlijsten, wedstrijd foto-logo, vergunningen van 3 federaties, waterkaart, koffie en koek in de ochtend en het inmiddels bekende en geliefde Captains Diner inclusief drankjes tijdens de prijsuitreiking. Tevens maak je kans op één van de vele mooie prijzen. Let op, er is een beperkte deelname van 60 boten, wees er dus snel bij!!! De wedstrijd gaat om 8.00 uur van start. Zorg dat je uiterlijk om 7.30 uur onder de Zijlbrug aanwezig bent. Schrijf je je via de mail in?

Stuur een e-mail naar info@vinnig.nl met de mededeling dat je de betaling hebt overgemaakt. Vermeld in de mail:

  1. de naam van jou en je maat,
  2. eventueel team- of bedrijfsnaam
  3. telefoonnummer
  4. Tenaamstelling van het bankrekeningnummer waarvan het inschrijfgeld afkomstig is

Je kunt de betaling van € 60,-  euro overmaken op IBANnummer NL65ABNA0546767729
ter name van Klaas Hoogduin
o.v.v. Naam, telefoonnummer en de vermelding NieuweVispas 2019

We zullen binnen 7 werkdagen nadat het geld is bijgeschreven je inschrijving bevestigen. Inschrijving kan tot en met 13 februari. Mocht je meer informatie willen dan kun je mailen naar info@vinnig.nl of bellen naar telefoonnummer 06 33 16 20 63.

De wedstrijdleiding behoudt het recht om bij ijs en extreme weersomstandigheden de wedstrijddatum te verzetten. Indien u niet kan, krijgt krijgt u na afmelding per telefoon of email, het inschrijfgeld terug. Afmeldingen dienen minimaal 48 uur van tevoren te worden doorgegeven.