Gelukkig nieuwjaar snoek. 05-01-2017

Net niet .

Het nieuwe jaar is begonnen en ik wil het wedstrijdwater weer eens uitproberen.  Ik ben alleen op de boot en Groot rubber gaat aan de speld, ik ben op zoek naar een metersnoek. Ik heb maar 1,5 uur vistijd en wil deze zo goed mogelijk benutten. Ik besluit enkel te trollen en zo op zoek naar aasvis. De eerste stek is volledig uit gestorven en er is geen aasvis te vinden. Snel weg hier want de tijd dringt. De zon zakt nog steeds snel. Op de volgende stek zit veel aasvis en ik besluit hier de dag uit te vissen. Ik gok op een dikzak en niet op stropdas gespartel. Aan het eind van de eerste ronde op deze stek is het raak. Mijn Bulldawg Magnum is gegrepen en hoe. Mijn steun hengel buigt diep door en de slip ratelt er op los. Ik hang in mijn hengel en de vis blijft diep. Heerlijk een echte beuker. Na een krachtige dril schep ik een dikke vis, hebbes dacht ik, op de plank 99,45385695 cm… Nee Kut! Haha, toch geen meter. Wel blij mee. Maar toch, wie wil er nu niet met een metersnoek het jaar beginnen. Ik trol de zonsondergang nog uit , maar het blijft verder stil.

img_6910

net geen metersnoek. Maar wel lekker dik.

 

Klaas Hoogduin

Vinnig “Meet en Greet” zaterdag 7 januari 16.00 tot 18.00

We gaan het nieuwe roofvisjaar goed van start met een Vinnig “Meet and Greet”. Deze “Meet and Greet” vindt plaats tijdens de nieuwjaars-receptie van De Leidse Hengelaarsbond. We nodigen alle deelnemers en oud deelnemers van “deNieuweVispas” uit om onder het genot van een hapje en een drankje elkaar de hand te schudden.  Jullie zorgen voor de gezelligheid en de babbels,  De Leidse Hengelaarsbond  zorgt voor de drankjes en de knabbels. Ben je een fanatieke roofvisser, maar geen deelnemer of deelnemer geweest aan onze wedstijd en wil je  de 7e toch kennismaken met de organisatie van  deNieuweVispas of De Leidse Hengelaarsbond, stuur dan een mailtje naar info@vinnig.nl

Het adres van De Leidse Hengelaarsbond is;
Voorschoterweg 8a (achter het Bastion Hotel)
2324 NE Leiden

We kijken er naar uit om jullie aankomende zaterdagmiddag te kunnen begroeten.

Danny Sin en Klaas Hoogduin