De winter snoek, 24-11-2014

De winter snoeken

2014, het is mijn slechtste roofvisseizoen aller tijden. Door belangrijke zaken in mijn privé sfeer heb ik minder kunnen vissen, niet omdat ik niet wilde maar omdat het me te vaak onmogelijk werd gemaakt. Het kriebelt aan alle kanten en ik kijk uit naar een winter doodaas sessies. Ik heb reeds wat “waterwerk” gedaan. Een oude bekende stek bezocht en nieuwe locaties ontdekt. Hier komt dus snel een update over. Verder zijn Danny en ik al druk bezig met de voorbereiding van “ deNieuweVispas 2015”. Sponsoren zijn benaderd en vele inschrijvingen zijn genoteerd, we hebben al een sterk deelnemersveld met veel oude bekenden van vorig jaar. Lees alles over de wedstrijd en hoe je mee kunt doen op de wedstrijdpagina’s.

Ik heb natuurlijk wel gevist, dit waren meerdere losse uurtjes waarin ik vooral kleine snoeken ving. Er zaten enkele mooie snoeken tussen.

oktober 2014

De grootste snoek van afgelopen weken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaas Hoogduin