Da laatste dag (6) Florida Goodland.Florida dag 6. 2013.

 

Daar gaan we weer, ik moet nog zo’n zilveren lap vangen.. Het ritueel begon vandaag op dezelfde wijze, eerst meerval vangen, onthoofden en inwerpen voor haai en tarpon. Tijdens het aasvangen werden er nog enkele bonnett heads gevangen.

Toen de aasvissen inlagen bleef het lang stil. Opeens kregen we een aanbeet, deze was voor mij. Een mooie tarpon was gehaakt, meerdere sprongen maakte hij en de cirkelhaak bleef vast zitten, geweldig, zou het me toch gaan lukken. En na 10 minuten springen schoot deze ook los……… NEEEEEEEEEEE!!!!!

Hierna haakte Toine een prachtige haai en ik had er een rog aan. We stonden dus met 2 kromme hengels tegelijk. Lijnen in de knoop runs alle kanten op. Geweldig, totale chaos. De haai van Toine beet na 20 minuten de leader door en mijn rog werd naast de boot onthaakt.

vinnig snoek snoeken roofvis

Een mooie rog op licht materiaal.

 

Hierna was pierre aan de beurt en hij haakte een spinner shark, deze bleef springen en om z’n as draaien. Wat een acrobaat. Na een mooie dril kwam ook deze vis naast de boot en werd onthaakt.

vinnig snoek snoeken roofvis

 

Pierre druk bezig met een spinner shark.

 

vinnig snoek snoeken roofvis

Mooie spinner shark voor Pierre.

 

De klok tikte verder, we zaten met z’n alle in spanning te wachten.. Maar de tijd was genadeloos.. Geen aanbeet meer. Einde florida 2013 was een fijt. Morgen nog naar Bass pro, shoppen als een gek.. Hierna helaas weer naar huis vliegen.

 

Klaas Hoogduin

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>