25-11-2013, snoeken is soms zoeken.

Snoeken is soms zoeken.

 

Ik heb meerdere dagen op snoek gevist. Helaas was ik na m’n Florida avontuur een beetje de weg kwijt. Snoeken ving ik wel en aantallen werden er ook gescoord. Behoudens enkele tachtigers en negentigers betroffen het vooral stropdasjes. Deze ving ik zelfs met mega groot kunstaas. Verder heb ik een aantal doodaas sessies gehouden waar ik volledig blankte. Dit op stekken waar ik vorig jaar meerdere metersnoeken op een dag ving. Hieronder de enige noemenswaardige snoek.
vinnig snoek snoeken roofvis

De grootste van deze visdagen, een mooie 90er.

 

M’N HERSENEN KRAKEN.

Het doodaas vissen speelt door m’n hoofd, dit juist door de blanks. Ik heb enkele nieuwe stekken op het oog. Ik heb ze bezocht, “veldwerk” (waterwerk) noemen wij dat. Gewoon er gaan kijken, er rond lopen en al de mogelijke informatie die er is in je opnemen, dit juist zonder te vissen. Er zitten twee potentiele stekken tussen, een haven en een woonwijk. Aanstaande zondag ga ik er een met Peter (sharky) uitproberen.

 

Klaas Hoogduin.