07-09-2016, Zomeravond en meter snoek.

07-09-2016. De zomeravonden zijn fantastisch om te vissen op snoek.

Ik vis in deze periode met name in de avonden. Na het werk naar huis racen en nog snel de laatste uurtjes meepakken. Vandaag ben ik weer na het werk op de plassen. Het is rustig en vrijwel windstil. Ik gok op een grote snoek. Ik vis met Bulldawg magnum en SuperShadRap.  Na het dertigste rondje over de stek een heerlijke diepe beuk op mijn SSR hengel. Een grote vis mokt stevig in de diepte en neemt meerdere meters van mijn C3. Genieten op deze zomeravond. Na een ferme dril wordt de metersnoek geschept. Met 103 cm op de plank een mooie metersnoek.. Hier na wordt het stuk nog meerdere malen afgevist. Op een ondiep talud een 2e aanbeet, maar deze kleinere vis weet zich los te spartelen. Ach het boeit me niet. Ik geniet nog na van die metersnoek. De zon gaat snel onder en dit levert nog een aantal mooie plaatjes op. Er zijn wel 50 zeilboten op de plassen.

103 KP

Heerlijk genieten.

 

103kp

Nog een keer omdat het kan.

zeilboot

Ik geniet niet alleen

 

 

Klaas Hoogduin